Kulturnatt: Kortfilmbonanza vol. 2

Cinemateket gjentar fjorårets suksess på Kulturnatt og inviterer til kortfilmbonanza med nye trønderske kortfilmer! Det blir gratis inngang og flere muligheter til å se filmene utover kvelden, og Bar Ingmar er selvfølgelig open for service, non stop.

Programmet består av to helt nye filmer, og et herlig gjensyn fra i fjor:

Allnighter (Simon Moe 2023) er en eksamensfilm fra bachelorstudentene ved film- og videoproduksjon på NTNU. Tre studenter skal døgne på campus for å bli ferdig med en eksamensinnlevering, men ting går ikke helt som planlagt. Allnighter er en fantastisk forfriskende og morsom film, visuelt sterk og filmatisk ambisiøs. Imponerende, rett og slett!
Losing Nobody (Denise Hauser 2023) var årets åpningsfilm på Minimalen Kortfilmfestival og er laget av en av regionens beste og mest særegne filmskapere, Denise Hauser. I Losing Nobody møter vi Elise, som får livet snudd opp ned når hun konfronteres med nok en spontanabort. Hun må akseptere at hun kanskje ikke får det livet hun hadde planlagt. Filmen er produsert av bykunstner Ida Eldøen, og de visuelle effektene er gjort av Helmet.
Penthouse (Vegard Dahle, Line Klungseth Johansen 2021) var på programmet i fjor også, og vi er glade for å få vise denne superbe filmen på nytt. Dette er en samproduksjon fra Spætt og Helmet, noe som borger for høy kvalitet og enorm visuell iver og originalitet. Og så møter vi de nydelige skuespillerne Eirik Hallert og Vebjørn Enger i rollene som et par som ikke klarer å bli enige om hvorvidt de drukner eller ikke.
Programmet varer i 48 minutter, og starter presis kl:
18.00 – 19.00 – 20.00 – 21.00
Obs! Det er ingen billetter eller plassreservasjon på Kortfilmbonanza. Vær blant de første til mølla ved inngang, eller vent i baren til neste visning starter.