Mannen som elsket Yngve

Mannen som elsket Yngve Norge 2008 Regi Stian Kristiansen Manus Tore Renberg Foto Trond Høines Musikk Kaada Med Rolf Kristian Larsen, Arthur Berning, Ida Elise Broch, Ole Christoffer Ertvaag 1t 30m DCP Norsk tale, utekstet Aldersgrense 12 år

Forestillinger

Dato

Tid

Billettsalg

Pride

Tirsdag 05.09.

20:30

Pride

Fredag 08.09.

20:30

Det er november 1989. Muren faller i Berlin, men på Kongsgård videregående skole i Stavanger er Jarle Klepp uvitende om at alt snart skal forandre seg. Enn så lenge har han alt; verdens beste kjæreste og verdens kuleste kompis. Sammen har de store musikalske ambisjoner, om noen uker skal de debutere med Stavangers tøffeste punkband, Mattias Rust Band.

Men så dukker Yngve opp, den nye gutten på skolen. Han er ikke som noen andre, og Jarle faller i staver. Han har aldri opplevd noe tilsvarende, og vet ikke hva han skal gjøre. Det eneste han vet er at han ikke kan la være å treffe Yngve, selv om det innebærer å gjøre ting han egentlig hater, som å høre på Japan og spille tennis. I tur og orden svikter Jarle alle sine nærmeste og finner ut hva det vil si å stå helt alene.

Forfilm:
Nattrikken Norge 2020 Regi Eirik Tveiten Med Sigrid Husjord, Ola Hoemsnes Sandum, Axel Barø Aasen, Jon Vegard Hovdal 15m DCP Norsk tale, utekstet Aldersgrense 12 år

Nattrikken setter fokus på utenforskap, fordommer og sårbare sider av kjønnsidentitet.

En kvinne havner høyst ufrivillig bak spakene på en trikk og må ta ansvar for langt mer en egen sikkerhet. Når turen brått ender opp i et ganske annet spor enn man kunne forvente, blir også utfordringene langt flere enn fryktet.